FAGOMRÅDET DESIGN

Bærum Arbeidssenter tilbyr arbeidstrening for ulike målgrupper innen 4 forskjellige fagområder.

Fagområdet Design består av kreative verksteder med produksjon innen keramikk, tekstil, papir og innramming av bilder. Alle produktene selges via nettbutikk, fra butikkutsalget Gråstua i Sandvika eller fra verkstedsutsalget keramikk på Emma Hjorth. Vi har også samarbeid med eksterne leverandører som kjøper inn produkter for videresalg.

Tekstil:
Ved tekstilverkstedene på Wøyen gård produseres tekstilprodukter som fluktstoltrekk, sitteputer, tøfler, løpere, duker og brikker, grytelapper og andre kvalitetsprodukter for salg.

De tar sømoppdrag for private og bediftskunder. Eksempler på sømoppdrag kan være gardiner, merking av tekstilprodukter, nakkeputer og tradisjonelle puter m.m.

Se et utvalget av tekstilprodukter i nettbutikken.

Keramikk:
Ved keramikkverkstedet på Emma Hjorth støpes det produkter som krus, fat, skåler, boller, mugger, tallerkener og andre kvalitetsprodukter for salg. Produksjonen veiledes av profesjonelle keramikkere, og arbeidstakerne er med i hele prosessen, fra pulverleire til ferdig dekorert produkt. Keramikverkstedet er også store på firmagaver til kommunen og eksterne bedrifter.

I tillegg til produksjon har vi et eget utsalg i tilknytning til verkstedet, hvor du finner de siste nyhetene og A- og B-vareprodukter for salg.

Se et utvalget av keramikkprodukter i nettbutikken.

Kort:
Ved Kort og Rammeverkstedet på Rud lages kreative kort til alle anledninger. Her kan kreativiteten blomstre og pensel, saks og tegnesaker kombineres i fri utfoldelse. Resultatet er unike kort som selges gjennom utvalgte leverandører, i Gråstua, på Vinkelgården og på verkstedsutsalget på Emma Hjorth.

Ramme:
Rammeverkstedet på Rud rammer inn trykk og fotografier. Med over 15 års erfaring er ingen oppgaver uløselige, og serieproduksjoner for blant andre Munch museet og Skeidar har gitt gode oppgaver i mange år. Rammene kjøpes inn fra underleverandør per oppdrag.

Les mer om innramming av bilder.

VIKANDA Tre Logo
VIKANDA Tre Logo
VIKANDA Tre Logo

På bildene et innblikk fra verkstedene med Katrine og Amanda fra “tekstil”, Katelyn og Mathilde sammen med arbeidsleder Kristin fra “keramikken”, Solveig fra “kort” og Trond fra “ramme”.