FAGOMRÅDET DESIGN

Bærum Arbeidssenter tilbyr arbeid innen 4 forskjellige fagområder.

Fagområdet Design består av kreative produksjonsverksteder innen keramikk, tekstil, papir og innramming av bilder. Alle produktene selges fra butikk Gråstua i Sandvika, nettbutikken vikanda.no og fra verkstedsutsalgene på Emma Hjorth og Wøyen gård. Vi har også samarbeid med eksterne leverandører som kjøper inn produkter for videresalg.

Tekstil:
Tekstilverkstedet på Wøyen gård jobber med symaskiner, strikkemaskiner og tover for hånd. Her produseres fluktstoltrekk, sitteputer, gardiner, løpere, sjal, handlenett og andre kvalitetsprodukter. Arbeidstakerene følger produktene fra produksjon, helt ut til kunde, i Gråstua. Her får vi konkrete og direkte tilbakemeldinger fra kundene.

Tekstilen tar sømoppdrag for private og bediftskunder.

Keramikk:
Ved keramikkverkstedet på Emma Hjorth støpes det produkter som krus, fat, skåler, boller, mugger, tallerkener og andre kvalitetsprodukter for salg. Produksjonen veiledes av profesjonelle keramikkere, og arbeidstakerne er med i hele prosessen, fra pulverleire til ferdig dekorert produkt. Keramikverkstedet er også store på firmagaver til kommunen og eksterne bedrifter.

Kort:
Ved Kort og Rammeverkstedet på Rud lages kreative kort til alle anledninger. Her kan kreativiteten blomstre og pensel, saks og tegnesaker kombineres i fri utfoldelse. Resultatet er unike kort som selges gjennom utvalgte leverandører, i Gråstua, på Vinkelgården og på verkstedsutsalgene.

Ramme:
Rammeverkstedet på Rud rammer inn trykk og fotografier. Med over 15 års erfaring er ingen oppgaver uløselige, og serieproduksjoner for blant andre Munch museet og Skeidar har gitt gode oppgaver i mange år. Rammene kjøpes inn fra underleverandør per oppdrag.

VIKANDA Tre Logo
VIKANDA Tre Logo
VIKANDA Tre Logo