[vc_row king_class=»content_fullwidth»][vc_column][margin margin_top=»100px»][/vc_column][/vc_row][vc_row king_class=»content_fullwidth»][vc_column width=»1/2″][titles type=»h3″ text=»RkFHT01SJUMzJTg1REVUJTIwREVTSUdO»][vc_column_text]

Vi tilbyr tilrettelagt arbeid innen fire ulike fagområder.

Fagområdet Design består av kreative produksjonsverksteder innen keramikk, tekstil, papir og innramming av bilder. Alle produktene selges fra butikken Gråstua i Sandvika, nettbutikken vikanda.no og fra verkstedsutsalgene på Emma Hjorth og Wøyen gård. Vi har også samarbeid med eksterne leverandører som kjøper inn produkter for videresalg.

Tekstil:
Ved tekstilverkstedet på Wøyen gård er det fokus på produksjon med symaskiner, strikkemaskiner og toving for hånd. Her produseres fluktstoltrekk, sitteputer, vesker, gardiner, løpere, sjal, handlenett og andre kvalitetsprodukter. Arbeidstakerene følger produktene fra produksjon, helt ut til kunde, i Gråstua. I møte med kunden får de konkrete og direkte tilbakemeldinger på produktet.

Tekstilen tar sømoppdrag for private og bediftskunder. Send henvendelse til: tekstil@baerum.kommune.no

Keramikk:
I keramikkverkstedet på Emma Hjorth støpes det bruksting som kopper, boller, tallerkener og andre produkter vi bruker i hverdagen. Produksjonen veiledes av et profesjonelt team og arbeidstakerne er med i hele prosessen fra rå leire til ferdig produkt. Et samarbeid med fagområde Produktdesign Oslo Met, har resultert i et produkt som er satt i produksjon. Siden har det nye designteamet på Emma keramikk utviklet en rekke nye produkter som nå kan ses i Gråstua, i Sandvika. En nettbutikk er også under utvikling. 

Keramikverkstedet har god kapasitet til produksjon av firmagaver til kommunen og andre eksterne bedrifter. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for oppdatering av salgskanaler og nye produkter. 

Kort:
I kortverkstedet på Rud lages kreative kort til alle anledninger. Her kan kreativiteten blomstre og pensel, saks og tegnesaker kombineres i fri utfoldelse. Resultatet er unike kort som selges gjennom utvalgte leverandører, i Gråstua, på Vinkelgården og på verkstedsutsalgene.

Ramme:
Rammeverkstedet rammer inn trykk og fotografier. Med over 15 års erfaring er ingen oppgaver uløselige. Samarbedet med lokale kunstnere og kulturenheten i kommunen har gitt mange fine oppdrag opp igjennom årene. Rammene kjøpes inn fra underleverandør per oppdrag.

[/vc_column_text][margin margin_bottom=»50px»][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»4362″ img_size=»large»][margin margin_bottom=»50px»][/vc_column][/vc_row][vc_row king_class=»content_fullwidth» bg_color=»#ffffff»][vc_column width=»1/3″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column][margin margin_bottom=»50px»][/vc_column][/vc_row]