FAGOMRÅDET MAT

Bærum Arbeidssenter tilbyr vi arbeid innen 4 ulike fagområder.

Fagområdet Mat består av drift av Personalkantinen og kafebar i Eyvind Lyches vei 10 i Sandvika, produksjon av møtemat for kommunalt ansatte, drift av interne kantiner ved arbeidssentrene, Vinkelgården kurs og konferanse og Hos Anna kafé på Wøyen gård.

Personalkantinen serverer lunsj til 2-250 kommunale lunsjkunder daglig.
Kantinen driftes av tilretteleggere, en kokk og to arbeidsledere, arbeidstakere og minoritetsspråklige på språk- og arbeidstrening. Her får de trent seg på matproduksjon som salater, varmmat, møtemat, rengjøring betjening av kassene og kundeservice.
Kantinen har vunnet en innovasjonspris for sitt suksesfulle samarbeid mellom ulike målgrupper.

Vinkelgården drifter to dyktige arbeidsledere, en kokk og en tilrettelegger, og 5-6 arbeidstakere utleielokaler til kurs og konferanse, samt til private arrangementer i helgene.

Hos Anna serveres de deiligste lunsjretter, hjemmelagde kaker, kaffe og mineralvann. Kaféen ligger i samme bygget og er en koselig kafé møblert med gamle møbler fra gården.

Her tilbys et utvalg håndlagde produkter fra arbeidssentrene innen tre, tekstil, keramikk og håndlagde kort. Alt produsert og servert av arbeidstakere og deltakere i arbeids- og språktrening ved Bærum arbeidssenter.

Ved de interne kantinene serveres enkle og gode lunsjmåltider hver eneste dag. Her får arbeidstakerne alt fra enkle kuvertpålegg til varm hjemmelaget lunsj, dagens smoothie eller egen medbrakt matpakke. Ved kantinen tilrettelegger veilederne aktivt med selvstendiggjøring av arbeidstakerne. Jo mindre en arbeidsleder selv må gjøre, jo mer selvstendige er arbeidstakerne.

VIKANDA Tre Logo
VIKANDA Tre Logo
VIKANDA Tre Logo

På bildene et innblikk fra noen av arenaene vi tilbyr arbeidstrening innen matfaget.
Her møter vi arbeidstakerne som Kasper, Henrik og Håkon, som sammen med veilederne Birgit og Irene, og andre, betjener kundene.