FAGOMRÅDET MAT

Bærum Arbeidssenter tilbyr vi arbeid innen 4 ulike fagområder.

Fagområdet Mat inkluderer Personalkantine og kaffebar i kommunegården i Eyvind Lyches vei 10 i Sandvika, produksjon av møtemat for ansatte, drift av interne kantiner ved de tre arbeidssentrene, Vinkelgården kurs og konferanse på Wøyen gård og BInna kafé på Bjørnegård Aktivitetshus.

Personalkantinen serverer lunsj til 250 kommunalt ansatte daglig.
Kantinen driftes av tilretteleggere; en kokk og to arbeidsledere, arbeidstakere og minoritetsspråklige på språk- og arbeidstrening. Arbeidstreningen inkluderer matproduksjon som salater, varmmat, kaldmat, møtemat, rengjøring, hygiene, betjening av kassene og kundeservice forøvrig.

Vinkelgården drifter to dyktige arbeidsledere og arbeidstakere kurs og konferansesenter, samt utleie til private arrangementer i helgene.

Binna Kafé produseres varmretter og kaldretter til besøkende deltakere på Bjørnegård Aktivitetshus. En av de populære aktivitetene som tilbys her er mat- og konditorkurs.

Ved de interne kantinene serveres enkle og gode lunsjmåltider hver eneste dag. Her får arbeidstakerne alt fra enkle kuvertpålegg til varm hjemmelaget lunsj, dagens smoothies eller egen medbrakt matpakke. Ved kantinen tilrettelegger veilederne aktivt med selvstendiggjøring av arbeidstakerne. Jo mindre en arbeidsleder selv må gjøre, jo mer selvstendige er arbeidstakerne.

VIKANDA Tre Logo
VIKANDA Tre Logo
VIKANDA Tre Logo