[vc_row king_class=»content_fullwidth»][vc_column][margin margin_top=»100px»][/vc_column][/vc_row][vc_row king_class=»content_fullwidth»][vc_column width=»1/2″][titles type=»h3″ text=»RkFHT01SJUMzJTg1REVUJTIwU0VSVklDRQ==»][vc_column_text]

Vi tilbur tilrettelagt arbeid innen 4 ulike fagområder.

Fagområdet Service består av tjenester som makulering, sikkerhetssletting av data, vedlikehold av grøntområder, vedproduksjon og transport- og service oppdrag.

Sikkerhetssletting av brukt datautstyr og andre lagringsenheter er langt viktigere enn mange er klar over. Informasjon av privat karakter på avveie kan raskt få store konsekvenser. Avdelingen på Rud håndterer alle typer enheter med et lagringsevne og minne. Utstyret slettes, destrueres og leveres til resirkulering. Avdelingen har ansvaret for distribusjon og lager av alt datautstyr for IT enheten i kommunen, kalt DigIT.
Her er arbeidstakerne med i alle ledd og mange så selvgående at veilederne kan prioritere tiden til kundeoppfølging og andre administrative oppgaver.

Papirmakulering tilintetgjør sensitiv informasjon. Arbeidstakere er med i hele prosessen, fra å hente store beholdere plassert ute i tjenesteområdene i kommunen til anlegget på Rud. Her veies og makuleres papiret i store maskiner som tilinetetgjør informasjonen. Erfaring viser at mange bedrifter mangler gode rutiner for å sikre at sensitive opplysninger kommer på avveie. Anlegget på Rud er sikret for håndtering av sensitive dokumenter opp til P-7, som er klassifisert som strengt hemmelig.

Utegruppa utfører enkle flytteoppdrag og frakter avfall til ISI for private, bedrifter, borettslag, skoler og kommunale tjenesteområder.
Arbeidstakerne jobber i arbeidslag organisert fra Emma Hjort og Wøyen gård. Et arbeidslag består vanligvis av 1 arbeidsleder og 3-4 arbeidstakere.
Utegruppa har stor kapasitet og kan utføre enkeltoppdrag, eller inngå langsiktige avtaler for fast oppfølging.

Utegruppene vedlikeholder også grøntarealer, klipper gress, beskjærer hekker og små trær, raker løv m.m. Oppdragene utføres for privat- og bedriftskunder, borettslag, skoler og kommunale tjenestesteområder i Bærum.
Vi har utstyret som skal til for å håndtere de fleste forefallende oppdrag og frakter avfallet til ISI i Bærum. Et arbeidslag består av 1 arbeidsleder og 3-4 arbeidstakere. Vi har stor kapasitet og setter inn ressurser etter behov. Vi kan utføre enkeltoppdrag eller gå inn i langsiktige samarbeidsavtaler.

[/vc_column_text][margin margin_bottom=»50px»][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»4364″ img_size=»large»][margin margin_bottom=»50px»][/vc_column][/vc_row][vc_row king_class=»content_fullwidth» bg_color=»#ffffff»][vc_column width=»1/3″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column][margin margin_bottom=»50px»][/vc_column][/vc_row]