FAGOMRÅDET TRE

[responsivevoice voice=»Norwegian Female» buttontext=»Les opp høyt»]

Vi tilbyr tilrettelagt arbeid innen fire ulike fagområder.

I fagområdet «tre» produseres produkter i eik og furu, som fluktstoler, telysholdere, brødfjøler til grovere produksjoner som benker til uteområder og vedprodukter til peisfyring. Samarbeidet med Kanvas stiftelsen har ført til mange spennende nye produksjoner med fokus på barnehagebarn, som laftestokksett hvor barna kan bygge kreative byggesett av laftestokker. Det er videre stor fokus på rehabilitering av brukte barnehagemøbler som tripp-trapp stoler m.m.

Ved verkstedene veiledes arbeidstakerne av faglige kompetente håndverkere, og arbeidet tilpasses den enkeltes behov. Arbeidstakerne vil oppleve stor mestring i å følge prosessen fra tre-emne til ferdig produkt.

Snekkerverkstedet lager fluktstoler, klappbord, fotkrakker, tapasbrett, vinstativ, fuglekasser og telysholdere m.m. Her delproduseres produkter til bruk som rehabilitering og behandling som ved Sunnås sykehus, og enkeltprodukter for videresalg ved Folkemuseet i Oslo.

På Wøyen gård foregår storprodukson av vedprodukter, som følger produksjonsstandard satt av «Norsk ved» og det produseres vedsekker a 40 liter og storsekker a 1000 kilo, som kappes, tørkes og distribueres til kunder i Viken og Oslo.

[/responsivevoice]

VIKANDA Tre Logo
VIKANDA Tre Logo
VIKANDA Tre Logo