FAGOMRÅDET TRE

Bærum Arbeidssenter tilbyr arbeid innen 4 forskjellige fagområder.

I fagområdet “tre” produserer vi produkter i eik og furu, som fluktstoler, telysholdere, brødfljøler til grovere produksjoner som sperrebukker, skyterammer og ved til peisfyring.

Produktene selges via i nettbutikk, fra butikkutsalget Gråstua i Sandvika og fra verkstedsutsalget til keramikken på Emma Hjorth. Vi har også samarbeid med eksterne salgssteder. Se et utvalget av treproduktene i nettbutikken.

Ved verkstedene veiledes arbeidstakerne av faglige kompetente håndverkere, og arbeidet blir tilpasset den enkeltes behov. Arbeidstakerne vil oppleve stor mestring i å følge prosessen fra treverk til ferdig produkt for salg.

Snekkerverkstedene på Rud lager fluktstoler, klappbord, fotkrakker, tapasbrett, vinstativ, fuglekasser og telysholdere m.m. Her delproduseres produkter til bruk som rehabilitering og behandling blant flere sykehus i Akershus, og enkeltprodukter for videresalg ved Folkemuseet i Oslo.

Snekkerverkstedet på Emma Hjorth lager sperrebukker og sperreplank for Euroskilt. Her produseres også skyterammer til trening for skyteklubber, skytterlag og andre i Oslo og Akershus.

På Wøyen gård foregår storprodukson av vedprodukter, som følger produksjonsstandard satt av “Norsk ved”. Her produseres vedsekker a 40 liter og storsekker a 850 kilo, som kappes, tørkes og distribueres til kunder i Oslo og Akershus.

Bestill vedprodukter her.

VIKANDA Tre Logo
VIKANDA Tre Logo
VIKANDA Tre Logo

På bildene et innblikk fra produksjonen på Rud, Wøyen gård og Emma Hjorth.