Lansering av nye nettsider

Nå lanseres nye brukervennlige nettsider for Vikanda – Bærum Arbeidssenter.

Ny fresh nettside og ny brukervennlig nettbutikk – med KLARNA og VIPPS som betalingsmulighet.

Frem til i dag har det vært stor fokus på å presentere hvordan vi jobber, service tjenestene og en moderat satsning på salg av produkter gjennom nettbutikk.

Responsen totaltsett har vært veldig positiv, spesielt at det er lettere å få oversikt over hvilke produkter og tjeneste som tilbys. Dette har også gjort det langt enklere for deg som kunde å kunne bestille ved, transportoppdrag og makulering, for å nevne noe.

Dette har gitt oss nyttig erfaring som de nye nettsidene bygger videre på. Med ny nettside satser vi mye bredere på salg av produkter over nett. Dette for å nå bredere ut til kunder i hele landet. Produktene som produseres i våre tilrettelagte verkstedene er unike for Vikanda. Ingen andre selger produktene, som produseres av oss. Produksjonsverkstedene innen keramikk-, tekstil-, tre- og kort vil få en langt større eksponering ut mot publikum.

Frem til nå så har nettbutikken vært forholdsvis enkel, med eneste mulighet for kjøp gjennom å sende faktura til deg som kunde. Med Klarna som betalingsløsning åpnes det for mer brukervennlige betalingsmuligheter, enten det er med vipps eller bankkort.

Vi håper du som leser dette vil like det du ser.