Snekkerverkstedet

Snekkerverkstedet er et moderne produksjonsverksted som kan utføre alle prosessoppgaver fra begynnelse til slutt.

Som ett av fem produksjonsverksteder i Bærum Arbeidssenter tilrettelegges arbeid for voksne med ulike funksjonsnedsettelser og minoritetsspråklige i språk- og arbeidstrening. Produksjonen og oppgavene tilpasses både til brukergruppen, markedet og kommunens behov.
Fire fagarbeidere er ansvarlige for å veilede i produksjonen å sørge for en trygg og tilrettelagt arbeidsplass. Produksjonen brytes ned i enkeltoppgaver slik at alle kan delta i arbeidet.

Innen fagområde Tre utvikles og produseres det produkter som selges til kommunale tjenestesteder og bedriftskunder. Verkstedet har en forutsigbar produksjon med oppdrag for Eiendom, Natur, miljø og forvaltning og kommunale barnehager. I tillegg produseres det produkter på bestilling for Kanvas barnehagene, Sunnaas sykehus og Folkemuseet o.a. Andre produkter selges gjennom Vikanda Design Butikk i Sandvika og nettbutikken vikanda.no. Der kan privatkunder kjøpe fluktstoler, klappbord,
fjøler og telysholdere m.m.

Det jobbes aktivt med produktutvikling på verkstedet, noe som har ført til egenutviklede produkter slik som laftestokksett for barn. Det er også opprettet et samarbeid med produktdesignlinjen til Oslo Met.

PRODUKTKATALOG 2024
Her kan du se enkempler på våre produkter, fra produksjonen. Klikk på lenken over.

Send henvendelse her:





    Besøksadresse:
    Emma Hjorthsvei 90, 1338 Sandvika
    E-post:  snekker@baerum.kommune.no
    Mobil:  404 47 078 el. 482 78 708